Ομαδικές εκδρομές ποδοσφαίρου στην Κύπρο

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παίξετε ποδόσφαιρο σε ένα θερμό κλίμα ενώ ταυτόχρονα χαίρεστε τον ήλιο και τη θάλασσα, τότε η Κύπρος είναι ο τέλειος προορισμός για εσάς. Το νησί της νοτιοανατολικής Μεσογείου απολαμβάνει κατά μέσο όρο 300 ημέρες το χρόνο football-1ηλιοφάνεια ενώ οι παραλίες του είναι αμμώδεις και ονειρικές. Το κόστος διαμονής είναι προσιτό και οι Κύπριοι είναι ένας ιδαίτερα φιλόξενος λαός.

Επιπλέον, οι εκδρομές αυτές είναι ιδανικές για κάθε ηλικιακή ομάδα και επίπεδο, για σχολεία και αθλητικά σωματεία, για στρατιωτικές και πανεπιστημιακές ομάδες. Το πρόγραμμα θα καταρτισθεί με γνώμονα τις ανάγκες και τις δεξιότητες της ομάδας σας και σίγουρα θα είναι άκρως συναρπαστικό.

Μια ποδοσφαιρική περιοδεία στην Κύπρο συνδυάζει τέλεια τον ανταγωνιστικό αθλητισμό και την ξεκούραση. Οι κυπριακές ομάδες έχουν βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και έχουν ανέβει κατακόρυφα στην κατάταξη της UEFA. Θα βρείτε πληθώρα ομάδων για όλα τα επίπεδα και μπορούν να προγραμματιστούν φιλικοί αγώνες στα σύγχρονα στάδια του νησιού.

Οι ευκαιρίες για τόνωση των δεσμών των μελών της ομάδας σας τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων θα ειναι άφθονες, αφού υπάρχει η δυνατότητα να οργανωθούν και όλες οι μη αθλητικές δραστηριότητές σας. Για παράδειγμα, τις μέρες μεταξύ των αγώνων μπορείτε να επισκεφτείτε την αρχαία πόλη του Κούριων ή να τολμήσετε μια επίσκεψη στο φημισμένο θαλάσσιο πάρκο Water Mania.

Χρήσιμες πληροφορίες για την Κύπρο

  • Γλώσσα : Ελληνικά, Τούρκικα, Αγγλικά
  • Διεθνές τηλεφωνικό πρόθεμα : +357
  • Νόμισμα : Ευρώ
  • Οδήγηση : Στα αριστερά. Χρειάζεται διεθνές δίπλωμα οδήγησης.
  • Νερό : Πόσιμο από το δίκτυο υδροδότησης.
  • Βίζα : Η Κύπρος ειναι πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συνεπώς οι πολίτες κρατών – μελών της δε χρειάζονται βίζα. Όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να απευθυνθούν στις κατά τόπους Κυπριακές Πρεσβείες και Προξενεία για τη χορήγηση άδειας εισόδου.
  • Ειδικά οι Βρετανοί πολίτες μπορούν να επισκεφθούν το νησί για περίοδο μέχρι 90 ημερών, αρκεί το διαβατήριο τους να είναι σε ισχύ για τη συγκεκριμένη περίοδο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*