Για τους Κύπριους παίκτες στοιχήματος, από τη στιγμή που το online στοίχημα έγινε διαθέσιμο, υπάρχουν όλες οι επιλογές που δίνονται από κάθε bookmaker. Είναι όμως φυσικό να υπάρχουν και κάποιες προτιμήσεις.

Ο μεγάλος όγκος στοιχημάτων για τις Κυπριακές ομάδες μοιράζεται ουσιαστικά μεταξύ των τριών μεγαλύτερων ομάδων. Του ΑΠΟΕΛ με ποσοστό 29,7%, της Ομόνοιας με ποσοστό 27,6% και της Ανόρθωσης με ποσοστό 15,3%. Το ποσά που παίζονται στοmatchworntrikot_oder_fanshop_fu_ball_trikotυς αγώνες αυτών των τριών ομάδων αντιστοιχούν περίπου στο 30% του συνολκού στοιχηματικού τζίρου που παίζεται σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Μικρότερα ποσοστά λαμβάνουν ο Απόλλωνας η ΑΕΛ και η ΑΕΚ.

Άλλο ένα 30% παίζεται στις 4 μεγάλες ελληνικές ομάδες: ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ειδικά σε ό,τι αφορά τα μεταξύ τους παιχνίδια και τους αγώνες στους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι μάλιστα πιο πιθανό σε κάποια συγκεκριμένη αγωνιστική που έχει παιχνίδι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού να παιχτούν σε αυτό περισσότερα χρήματα απ’ όσα σε όλες μαζί τις κυπριακές ομάδες. Σε μέσο όρο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός παίζονται σε ποσοστό από 27% ο καθένας, η ΑΕΚ σε ποσοστό 15% και ο ΠΑΟΚ στο 9%.

Όμως η Κύπρος είναι και μια πρώην αγγλική αποικία. Αυτό σημαίνει ότι άλλο ένα ποσοστό, που προσεγγίζει σχεδόν το 30%, παίζεται στους αγώνες της αγγλικής Premier League. Οι ομάδες που προτιμούνται είναι η Manchester United με πολύ μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες (32%), η Liverpool (15%), η Arsenal (13%) και η Chelsea (7%). Ανοδική πορεία παρουσιάζουν τελευταία στα cabaret club και η Manchester City με την Tottenham.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι Κύπριοι δεν παίζουν το απλό στοίχημα που παίζει όλος ο κόσμος. Φαίνεται να προτιμούν, ανεξάρτητα από το σε ποια ομάδα θα στοιχηματίσουν, να παίζουν σε όσους bookmaker προσφέρουν ασιατικό handicap. Ο λόγος για αυτή την προτίμηση έχει να κάνει με τη θεώρηση των περισσοτέρων Κυπρίων ότι και το Ελληνικό αλλά και το Κυπριακό πρωτάθλημα δεν έχουν αξιοπιστία και προτιμούν την ασιατική οδό από τις αποδόσεις που δίνει ο ΟΠΑΠ.